10 saker ni inte visste om mig- jag har alltid varit och känt mig ensam. om det inte varit den där hemska ensamheten så har det varit en melankolisk sådan, som att jag inte passat in någonstans. att det fanns ett annat ställe där jag behövdes mer. ibland vet jag inte om det finns en sådan plats. gud, vad deppigt det lät fastän det inte riktigt är det.

- när jag sett en riktigt bra film blir jag alltid så sjukt inspirerad att jag inte vet vad jag ska mig till. det blir lite svårt att lära sig dansa riktigt bra, eller prata franska flytande. men drömmer gör jag.

- jag älskar Joy Division över all annan musik. de sjunger sådant jag inte kan säga. jag funderar på att tatuera in deras logo på armleden, men det får nog bli i framtiden, om något.

- jag hatar mina lår över allt annat på min kropp. hemska, hemska, hemska.

- min favoritfärg är svart.

- jag är en riktigt svartsjuk människa.

- min favorittid på dygnet är den tidiga nattiden. runt 2 och 3 står hela världen stilla. en känsla av att alla sover fastän de inte gör det. toner av serge gainsbourg som strömmar ut i natten. det är då man får flest idéer och då man känner sig sådär mest sorglig.

- jag måste ha tid för mig själv. den där tiden man spenderar med att göra ingenting är den bästa.

- jag är sjukligt cynisk, och kommer aldrig sluta vara det. fastän stor del av den egentligen är sarkasm.

- le fabuleux destin d'amelie poulain är världshistoriens bästa film. ingen överdrift. jag har sett den minst 15 gånger och den blir bättre för varje gång. den är så himla vacker, att man gråter över fina melankolin. allting är precis som livet ska vara. ungefär. kan inte riktigt förklara bättre, för den är för storslagen för en enda beskrivning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0