♥ kompakta kulörta drömmar

Titta vad jag plockade upp på flygplatsen i Zurich. Små små drömmar i koncentrerad form.

gif makerHallondröm.


requiem pour un con tävling

Requiem Pour Un Con har Sveriges sötaste tävling just nu. Rosetter i mängder. Får mig att tänka på sommarfika under solen i parker. Vad kan sitta bättre än den tanken i våra mörka tider? Tävla här.


serge


Jag har fått upp ögonen för en viss fransk rökande död man tack vare Emma. Serge Gainsbourg är som en lång dag strosande på Paris gator med kostym, hatt och herrskor. En gammal dammig lägenhet med sprakande grammofonspelare. Som en vindrickande kväll på en klassisk restaurang nära eiffeltornet. Som morgnar med tusentals kuddar, en vit t-shirt och svart kaffe på en fransk balkong. Ensamheten på ett mörkt rökigt jazzcafé. Helt underbart. Jag lyssnar på denna, denna och denna.


drömmarfilmer i drömmartider

Nu är jag hemma från Schweiz. I bakfickan har jag x antal portioner pommes frites, öl, dansanta nätter och en stukad fot(som lyckligtvis läkte efter 1,5 dagar(!)). Jag fryser så otroligt så det blir till att krypa ner bland täcken i några timmar. Skulle bra gärna vilja se dessa filmer som jag såg förra veckan igen:

The Dreamers


Virgin Suicides

För när det är grått och trist är det bästa sättet att bota gråheten med drömmar i plural. och ofta till detta.


Sverige till Schweiz

Hej då töiga Sverige. Nu ska jag falla från vita kullar i Schweiz en vecka. Kanske tittar in någon gång om jag kan.

Bisous!


lite här lite där

jag har väl varit lite över allt på sistone. mentalt och kroppsligt.
whops!

Totallt och ytterst frånvarande. Det brukar bli så när hopp återvänder. Har börjar skriva ngt innan, men orden känts tomma. När problem försvinner, kommer istället nya. Tittar ut på snöflingorna som virvlar. Som tvättar världen. Senaste veckan har jag varit på äventyr i ängelholm, debatterat i FN-rollspel, funderat, filosoferat, som vanligt. Läst, druckit te, lite meningslöst med ack så betydande. Nu är jag här igen iaf. Ville bara meddela.


_

en stor förlust för modevärlden.
r.i.p. alexander mcqueen


eternal love

Enda trösten i en värld som drar ner en till 0


stockings
Fynd från köpenhamn. Jupp.
Top Shop och Urban Outfitters.


snuviga nosar

Igår tog en skara på fyra en tripp till staden på andra sidan bron. Vi sprang eller smög i vintagebutiker, hämtade min plånbok, åt vegetarisk buffé och fyndade. Jajamensan.

♥ HanniIdag fyller en fin tös år! Du får 18 små pussar av mig finaste!

Je t'aime!


vaniljhjärtan och björnbärssylt

Jag gick upp två timmar tidigare än behövt för att äta världens mysigaste frukost på Systrar & Bröder med världens mysigaste bästa vän. För jag är ju en såå bra vän. Och du är bäst.


januari favo pics 1 - 6
8

9
10
11 & 12


en lördag i kolsvartJag dansade och drack körsbärsvin i helsvart hos Cassandra i lördags. Fin kväll. Fina vänner.


RSS 2.0