vreeswijken sorgesaga
kind mot kind
lillklockan klämtar
hejsan morsan hejsan farsan

äckelungar-äckellungor

konformitet dödar mig. jag är för subjektiv för denna plats här och nu. oförmögen att analysera, försöker undvika de fotspår jag lämnar, omöjligt.
du sa en gång något jag inte kan glömma. signaler går från hjärnan till händerna, de darrar. sen dränkte ni mig utan vatten. fint av er. hat. kärlek. är det inte samma sak?

wanna stop crying

Tack kära vän för att du är vägen mot ett expanderat musikkunnande och för att du visar mig världen genom musik.

abstrakt akrobatik

Den bästa tiden på dygnet är sex på morgonen. Världen sover, ändå tvingas man upp. Jag uppskattar tysthet mer och mer. Och livet känns inte likadant olika tider på dygnet. Olika ljus framkallar olika perspektiv på skit och icke-skit. Fristäder är min enda tillflykt, faktiska eller inte. Jag dör och kommer tillbaka till livet på 3 sekunder. Pålitlighet är en bristvara. HUr blev det så?

-

Sämst. Fy fan.

fejkljus och dårar på gatorna

Hösten gör mig salig, konstig, manisk. Men kan inte låta bli att gilla den kalla sterila luften. Nu är min tid. Smiths texter gör mig mer lyrisk än vanligt. Jag överanväder adjektiv, men det är okej. Allt är okej. Allt är finfint, faktiskt.

Ladurée Paris

Mamma kom hem från Paris i förrgår. Hon hade en mintgrön påse med sig...

Jag vågar inte äta upp dem.

I'd rather dissolve then have you ignore me

Försöker visa upp en lurvig klänning, den gör sig inte så jättebra i photobooth. Och min kamera är kvar i skolan. Och jag är sämst på att fota. Ska bli bääättre, hoppas jag. craaap
Vet inte riktigt var jag är just nu. Befinner mig i något sorts limbo, varken bra eller dåligt, inte heller likgiltligt, snarare total harmoni i samband med att ha slutar bry sig. Filosoferar i min fristad, lyssnar på melodiös symfonimusik, funderar lite till, blir knäpp på köpet, pratar med mig själv, låter lp-skivor snurra runt runt runt. Har tappat bort drömmar och erhållit nya. Levt på insikter, som gjort mig hemsk och äcklig, gjort mig ny och snurrig och jag vet inte vad. Börjat uppskatta saker på något nytt konstigt sett. Ingen kan nå mig nu, jag sitter på stjärnorna och tittar ner.

ps. spellistaspellistaspellista ds.

RSS 2.0