oh oh cheri!

ibland är jag lite väl egocentrisk. men det är okej.


♥ skins


Jag har haft fullt upp senaste dagarna, ändå har jag hunnit kolla hella första säsongen av Skins. Gud. Älskart. Särskilt Cassie och Chris.


lördags.
Med glasögonbrosch och rött läppstift dansade vi till dålig DJ. Men ändå. Skitkul.


a paris

När Malin kom hem från Paris för ett tag sen hade hon med sig två fina saker till mej.
Ett foto av tre damer på en bänk i regniga Paris. Får mig att drömma om oss tre springandes fram under stora udda paraplyer på väg till en bistro för att dricka rött vin.
Och en notebook som jag ska fylla med tonvis av drömmar.


gottis


regnbågsgodisknaprande ochcupcakebak är ett underbart tidsfördriv.


walk in the park
Känslan. Idag.


tisdagstankar och prickiga ben

Jag vill snurra runt på en äng i en film medan solen går ner och solen speglas i i linsen. Jag vill komma någonstans. Jag vill hamna någon annanstans än i ett virrvarr av tankar, restriktioner och upprepningar. Jag vill skriva böcker om vindiga dagar, om pojkryggar och om livet i låtsasvärldar. Jag vill se hänga med Max till Vildingarnas land...men den går inte så Lina och jag får följa med Precious istället. 


london 11Igår fick jag reda på var jag ska praktisera i trean. Jag och Magda ska utforska Notting Hill, fynda på Portobello Market, gå loss på Oxford Street och vingla runt på Harrods i tre veckor. Så underbart att det inte finns ord för det.


komprimerad februari
Hej Hopp. Idag får ni två foton tagna för ett tag sen och mina februarikänslor komprimerade i en spellista.


Favo Pics Februari


1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 , 27miu miu, 28, 29, 30the dreamers, 31, 32, 33vanity fair, 34


bob dylan och chokladfiskar


Igår drack jag te och mumsade spännande glass och sura bilar med Sillan. Vi lyssnade på grammofonknaster.

Hon var tönt.Kära Agnes!

Hon hade nog världens, eller kanske Sveriges finaste ring på långfingret.


en fredag...


Bakade lillebror macaronliknande maränger. Mycket mycket fint. Och passar till mitt nya bord och fåtölj, kan visa senare.Och så såg jag väl ut lite så här i det iskalla minusgradiga solskenet och senare när Obsklassen och Stackmoln spelade sina trassliga låtar. Fint. Vädret sänder dubbla budskap. Inte bra vid morgonens kläddval.


chloeChloe Sevigny.
Fint.
Väldigt väldigt fint.
Från Quietland


bara en liten petitessparantes

Jag spenderar tid med att skriva hjälpmeddelanden på Word i stl 72. Och ingen ser dem, och de är inte ens rättstavade. Jag spenderar tid till att inbilla mig att det är en grad varmare, när det egentligen är tusen grader kallare i själen än det var igår. Spenderar tid till att relatera till Smiths-låtar. Spenderar tid till det man inte ska spendera tid till.


one two threeJag tycker ni ska trycka på noterna. Japp
000
Var tvungen att tvinga mig ur sängen vid sju för att dra till tandläkaren. Sen hade jag två timmar till godo så jag satte mig på Espresso House en stund. När affärerna öppnat köpte jag denna. En transparten stor sak.


RSS 2.0