green

Funderar på att bli blond och få gröna eller blå toppar. Tror det blir så. Jepp.

.

Collapsed laughter running, falling, drifting, across the mine field of your thoughts dissolved wondering: who am I? why should I be alone, alone?

gång på gång på gång på gång

nattligt fågelkvitter får mig att älska världen. och hata människor.

we're building walls around us now.

allting blir för svårt. du önskar du kände dig mindre som en förpubertal tonåring med utanförskapskomplex och analyseringssagor. varför allting blir så fel när du försöker. varför allting blir så fel när du inte försöker. varför människor föds in i roller och spelar dem med sådan elegans. om mönster och att väggarna mellan vanligt och ovanligt är betonghårda och vissa dagar fjäderlätta. Att du inte kan skriva något utan att det känns som en kär liten fjortonåring som drömmer för många drömmar och inbillar sig för mycket skrivit det. En dag hoppas man att man ska vakna upp och allting ska bli sådär enkelt och no questions asked-lätt. en impuls säger så mycket, men gör så lite när det väl kommer till kritan. att vara trött, men hoppfull är ett vedervärdig tillstånd som ger blåmärken i själen. hellström läker inga sår, bara skapar nya.

vår.

Idag är det vår. Idag ligger jag på en filt i trådgården, läser Murakami och röker lightcigaretter. Idag lyssnar jag på Håkan Hellströms alla finaste vårlåtar som fyller kroppen med hopp. Fast det är sorgligt ändå, för vädret säger att man inte borde eller ens skulle få sitta med läxböcker och ha vinterångest, vilket man måste. Idag tänker jag på sommar i Berlin, bland uteserveringar, öl och vänner. Tänker på gamla äventyrsminnen som får mig att skratta och gråta lite samtidigt. Denna nostalgin gör mig så fruktansvärt melankolisk. Idag lyssnar jag på barndomsmusik, som spelades i bilen upp till Åre eller släktingar i Småland. Det får mig att se skogskantade lantvägar och får mig att önska att jag man var liten och bekymmerfri i en sommar som aldrig tog slut.

fucktards

such a teenage wasteland.

mist.

behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll.

PJ Harvey

perfektion.

departure

"Sometimes I think I was born backwards. You know, come out my mum the wrong way. I hear words go past me backwards. The people I should love, I hate. And the people I hate..."

questionable

Kanske är det inte tid för att söka efter svar. Kanske det finns en tid för varje fråga. Denna tid är till för några, en annan för andra. Om vi slutar kämpa, är det då att ge upp eller acceptera?

dicaprio motherfucker

celebrity crush.

jensen/lykke/strokes

Så mycket nytt, fint. Euforiskt tillstånd. Lysssna!!!
Strokes - You're So Right
Strokes - Under Cover of Darkness
Lykke Li - Rich Kid Blues
Lykke Li - Love Out of Lust
Lykke Li - Get Some
Emil Jensen - Rykten

a melancholic soundtrack

Jag har lagt ihop alla 2010 spellistor i en enda stor bamse en. Om ni vill lyssna på mitt år, tryck här!

.

Där inget är sig likt
Fast allt är likadant

RSS 2.0